Uw partner in wet en recht.

 

Ervaring en een moderne aanpak

Advocatenkantoor Nouwkens in Diepenbeek werd in 1964 opgericht door Meester Raf Nouwkens. Door de introductie van Meester Benjamin Nouwkens in 1994, en tevens door versterking van in-house medewerkers en goede contacten buiten het kantoor werd het Advocatenkantoor Nouwkens een doordachte mengeling van rijke ervaring en een moderne, doeltreffende aanpak. Wanneer u een advocaat zoekt in Limburg, kan u op ons vertrouwen om u grondig en professioneel bij te staan in uw dossier.

 

Advocaat nodig in Limburg

Multidisciplinair advocatenkantoor Nouwkens specialiseerde zich doorheen de jaren in een breed spectrum aan juridische dienstverlening. Zowel particulieren als bedrijven en ondernemers vinden in ons kantoor een solide partner voor de juridische behartiging van hun belangen.

 

Advocaat in Diepenbeek, centraal in Limburg

Ons advocatenkantoor is gelegen vlakbij het centrum van Diepenbeek (centraal gelegen in Limburg) en is vlot bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. Onze medewerkers staan u graag te woord wanneer u vragen hebt over een dossier of inlichtingen wil inwinnen over uw verschillende juridische mogelijkheden. Een pragmatische en realistische aanpak zijn kernwaarden bij een samenwerking met ons, net als persoonlijk vertrouwen. Resultaat? U wordt nauwgezet op de hoogte gehouden van vorderingen in uw dossier, u bent altijd op de hoogte van uw mogelijkheden én u wordt ingelicht over tarieven, erelonen en kosten.

 

Juridische bijstand nodig?

Hebt u juridische bijstand nodig in een dossier? Of hebt u vragen over uw mogelijkheden en opties op gerechtelijk gebied betreffende een bepaald conflict? Neem gerust contact op met onze medewerkers om uw afspraak vast te leggen met een van de advocaten. Wij houden er aan u objectief in te lichten en u in vertrouwen te begeleiden.