Zoekt u een advocaat in Limburg? Vertrouw dan op Advocatenkantoor Nouwkens in Diepenbeek.

 

Advocaten in Limburg

Multidisciplinair advocatenkantoor Nouwkens uit Diepenbeek is een betrouwbaar kantoor voor algemene rechtspraktijk. Al decennia biedt ons kantoor solide, professionele juridische dienstverlening aan particulieren, bedrijven en ondernemers. Wanneer u een advocaat zoekt in Limburg, dan wil u een raadsman die u ten allen tijde bijstaat in uw dossier. Iemand op wiens expertise en ervaring u kan vertrouwen om uw belangen te behartigen. Iemand die klare taal spreekt op het gebied van juridische mogelijkheden, en risico's. Kortom, een advocaat die uw berekenbare partner is in wet en recht.

 

Advocaten met ervaring en een doeltreffende aanpak

Advocatenkantoor Nouwkens in Diepenbeek combineert een performante en moderne aanpak met een rijke ervaring in courante materies. Zowel particulieren als bedrijven en ondernemers vertrouwen op ons om hun belangen te behartigen in velerlei dossiers. We bieden juridische diensten aan in de meest voorkomende domeinen. Wanneer u problemen ervaart met contracten of facturen, vragen hebt over aansprakelijkheid of schadegevallen, bijstand nodig hebt op het gebied van strafrecht, verkeersrecht of bouwrecht, zorgen wij voor de juiste bijstand op het juiste moment.

 

Advocaten voor bedrijven: incasso en betaling

Juridische bijstand zoeken doet u nooit zomaar. We kunnen er van uit gaan dat u zelf reeds gepoogd hebt om uw probleem op te lossen. Een tussenkomst van het gerecht en een ervaren advocaat is vaak een laatste redmiddel om een conflict te beslechten. Wij staan bedrijven ook bij in kwesties van betalingsachterstand en incasso. We houden ons oog steeds gericht op uw belangen. Daarom tasten we steeds af of een regeling in der minne mogelijk is. Maar we zijn ook bereid om uw dossier te verdedigen voor de bevoegde rechtbank.

 

Preventieve en curatieve dienstverlening

Uw advocaat staat niet enkel aan uw zijde in de rechtbank. We bieden u een doortastende curatieve én preventieve juridische dienstverlening. U kan ons steeds om raad vragen om een confrontatie in de rechtbank te vermijden. We zoeken steeds naar een gunstige oplossing voor uw dossier – indien mogelijk een minnelijke schikking. En wij proberen in conflicten waarin u betrokken bent, toch op een aanvaardbare wijze tot een gedegen resultaat te komen.  Hulp bieden bij het opstellen of interpreteren van contracten, nuttige bijstand in gerechtelijke procedures, expertises of onderhandelingen, advies over uw rechten en plichten, dat is onze taak die wij samen met u tot een goed einde willen brengen.